&ZO

 

Extra opties:

 

 

 

Bouwbegeleiding: van concept tot realisatie  

Voor begeleiding tijdens het (ver)bouwproces. Als dochter van een aannemer is er voor mij niets leuker dan op de bouw mee te denken: waar komen de leidingen, hoe zit het met het lichtinval, wordt het ontwerp uitgevoerd volgens plan, welk vragen zijn er…. Ik denk graag mee, ondersteun, hak knopen (mee) door en ga in overleg met de bouwers.

Vraag mij voor complete ontzorging tijdens dit leuke, maar intensieve traject.

 

Maakplaats:        

Bij het maken van een ontwerp kijk ik naar de meubels | items die er al zijn en of deze geschikt zijn om er een speelse verrassende twist aan te geven.

Upcycling & recycling: voor een beter klimaat en personal touch in het ontwerp.

 

 

 

MAAK NU EEN AFSPRAAK >

 

 

 

3D visualisaties:  

Door middel van het programma sketchup maak ik fraaie 3D presentaties van de te ontwerpen ruimte of woning om een nog beter beeld te geven en om alvast en de nieuwe sfeer van je nieuwe interieur te wanen.

Voor een kijkje in je nieuwe thuis.

 

Maatwerk:

Maatwerk meubels in je interieur geeft een extra dimensie aan ontwerp. Indeling, kleuren & materialen bepalen voor maatwerk is onderdeel van een interieurontwerp. Het uitwerken van uitgebreide technische tekeningen behoort tot de extra opties.

Met technische tekening opzak kan jij door naar de meubelmaker.

 

Verhuur:

Ons huis, de oude school, is te huur. Ben jij op zoek naar een bijzondere locatie voor een mooie shoot, voor je gezin, commercials of andere werkzaamheden neem contact met me op voor meer informatie of kijk op de www.muckingafazing.nl | lokatie LH322.

Let’s make some pictures.

 

 

 

 

 

LUZ&ZO lokaal:

Ik werk graag samen met en heb connecties met diverse andere professionals om de ontwerpen tot leven te laten komen. Ik houd van korte lijntjes, in verbinding staan met elkaar en van een persoonlijke aanpak.

Voor een uniek  ontwerp en optimaal woongenot.

 

 

Tips kosten interieurontwerp & bouwdepot?

In sommige gevallen, denk aan nieuwbouw & verbouw,  kan je de kosten voor een interieurontwerp meenemen in de financiering van je verbouwing. Het ontwerp zorgt immers voor de basis van waardevermeerdering van je huis. Het is de moeite waard dit te overleggen met je hypotheekadviseur, om te bekijken wat binnen jouw situatie de mogelijkheden zijn.

 

 

 

 

 

Wil je met mij samenwerken, sparren of ook een uniek thuis? Bel, mail of app me!

MAAK NU EEN AFSPRAAK >