Ontmoet

 

Loes, edelsmid, interieurontwerper en oprichtster van LUZ&ZO.

Samen met mijn man, inmiddels nog 3 van de 5 kinderen én 2 honden woon ik in een oude school in Nijmegen. Mijn passie voor ontwerpen en vormgeven is ooit begonnen in het ‘klein’ met sieraden en nu ‘groots’ in het ontwerpen van interieurs. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe inspiratiebronnen, ben nieuwsgierig, leergierig en daag mezelf elke keer weer uit om tot het uiterste te gaan. Gevoel voor sfeer en vormgeving, creatief, buiten de lijntjes, stoer, tijdloos, persoonlijke touch, leefbaar, kleurrijk, denken in mogelijkheden en een helder ontwerp zijn kenmerkend voor mij als interieurontwerper. Een interieur met lef, door mij, voor jou.

 

Spreekt dit je aan, bel me dan om kennis te maken.

Let’s get in touch!

Groen

 

LUZ&ZO streeft er naar om een zo duurzaam en tijdloos interieur te ontwerpen voor jou, met zoveel mogelijk milieuvriendelijke en pure materialen. Hergebruik van oude meubels en items, hier en daar er een nieuwe touch aangeven, is onderdeel van een ontwerp. Voor een beter klimaat en een personal touch.

Heb jij ook een meubel | item wat vraagt om een personal touch? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken voor een verrassende twist.

LEER MIJ KENNEN